Laszák Zoltán Testnevelési és Sportdíj átadó ünnepség – Duna Média TV

Bővebben..

Klubunk arcképcsarnoka – Elszaszer Dávid

tn__D7H8965

Dávid felnőtt Világ kupa győztes versenyzőnk lett idén 2017 éveben. K1 és Full-contat kategóriában amatőr válogatott, emellett a profik között is szép sikereket ér el!

Elszaszer Dávid barnaöves lett

A közelmúltban megrendezésre került megyei övvizsgán klubunk élversenyzője, Elszaszer Dávid, abban a megtiszteltetésben részesült, hogy kísérletet tehetett a 3. kyu övfokozat (barnaöv) megszerzésére. Egyesületünkben az a rend, hogy erre a fokozatra már nem jelentkezik egy tanítvány, hanem a mester ajánlja fel neki a lehetőséget, hogy megmérettesse magát.

Dávid az elmúlt években mutatott hozzáállásával és teljesítményével kiérdemelte ezt a „meghívást” és élt is a kínálkozó lehetőséggel...

Bővebben..

Arcképcsarnok – Farkas Julianna

tn__D7H9002

Farkas Julianna 2007 szeptemberében kezdett kick-box edzésekre járni. 2 évvel később már leigazolt versenyzője a Szigetszentmiklós Tököl SE-nek. 2010-ben utánpótlás válogatott lett. Válogatottsága 6 éve a mai napig töretlen. Többszörös Magyar Bajnok és Világkupa győztes versenyző. Eddigi legkiemelkedőbb eredménye a 2011-es Olaszországi Európa Bajnokságon elért bronzérme. Az idei nyári edzőtáborban gőzerővel készül mesterével Gnyálin Istvánnal aki mindent megtesz azért, hogy a versenyzői a legjobb formában szerepelhessenek az augusztus végén Spanyolországban, San Sebastianban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon. A felkészüléshez és a versenyhez is sok sikert kívánunk.

Ami nm sikerült 2015 évben, az a 2016 évben megrendezett vil...

Bővebben..

Bakó Krisztián

Krisztián, kimagasló munkájának köszönhetően került a versenyzői csoportba. Idei évben már érmeket szerzett az országos és nemzetközi versenyeken. Hajrá, csak így tovább.

tn__D7H8951

Bővebben..

Kolozsvári Kinga

Kinga, 2014 évben került a versenyzői csoportba, ahol idén már  érmeket szerzett az országos és nemzetközi versenyeken.

2015 éveb az Európa bajnokságon, 2016 évben a világbajnokságon szerzett bronz és ezüstérmeket! 2015 és 2016 évben “Pest Megye Év sportolója” díjban részesítették!

tn__D7H8866 20160903_115654

Bővebben..

Olajos Enikő

Enikő korosztályos Magyar bajnok, felnőtt Ob ezüstérmese, Világkupa győztes, Vb bronzérmes versenyzőnk! Nagy jövő áll előtte.

tn__D7H8871

Bővebben..