Wágner Vivien egyik álma teljesült

Wágner Vivien világ és Európa bajnokunk életének fontos állomásához ért

Vivien eddigi életében sok szép pillanat volt. A sportban ilyen volt a Vb és Eb cím, valamint a full-contactban szerzett profi Eb címe és lehetne sorolni a szinte megszámlálhatatlan mérkőzések és aranyak számát.

Magánéletének nagy pillanatai között valószínűleg kislányának születése kerül az első helyre, majd az érettségi bizonyítvány megszerzése és a mai napon beteljesülő álommal folytatódik a felsorolás, Vivien rendőri pályára lépett.

Jól emlékszem a nagy dilemmájára, miszerint a testnevelési vagy a rendőri pályát válassza. Ez a döntés akkor, ha nehezen is, de megszületett. Wágner Vivient, a mai napon rendőr őrmesteri rangban felavatták.

Büszkék vagyunk Vivien eddigi eredményeire és kitartására, mert ezzel sportolóinknak jó példát mutatott arra, hogy a sok nehézség ellenére meg lehet valósítani álmainkat.

Sportegyesület nevében köszönjük azoknak, akik támogatták és segítették Vivien eddigi élet útját. Külön köszönet a középiskolás osztályfőnökének, Andreának, valamint Szigetszentmiklós polgármesterének, Szabó Józsefnek emberséges hozzáállásukat.

Kedves Vivien! A klub és a magam nevében gratulálok! Egy élethivatás van a kezedben, segítsd az embereket egy jobb világot építeni. Eddig sok segítséget kaptál, hogy a jó irányba haladjál, most már magadnak kell a jó döntéseket meghozni. A sportegyesületünk vagy versenyzőként, vagy edzőként számít rád :-)

 

Gnyálin István

SE elnök

IMG_2729 IMG_2728 IMG_2734 IMG_2733 Photo0026 tn_DSCI0126 tn_Wágner_Vivien_16