Világ Kupa – Ausztria Innsbruck

Jól teljesítettek legjobbjaink

Ausztriában Innsbruckban rendezték április 11-12-13-án az Ausztria Classic Világ Kupát, ahol nyolc válogatott versenyzőnkkel vettünk részt. Az eredmény 6 bronzérem és 1 aranyérem jónak mondható, főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy 1700 versenyző indult a versenyen.

Két húzóemberünk most is kiváló teljesítményt nyújtott, mivel Laszák Zoltán bronzérmet szerzett K1 kategóriában, Elszaszer Dávid kick-light kategóriában első lett.

Eredmények

K1 szabályrendszerben: Laszák Zoltán bronzérem

Kick-light szabályrendszerben: Elszaszer Dávid aranyérem

Light-contact szabályrendszerben: Vigmond Richárd, Vetor András, Ahmad Ilias, Fésű Lajos, Farkas Julianna bronzérmet szereztek

Gratula!

Az idei szakmai célokban kiemelt szerepet kapott az, hogy minél több nemzetközi versenyen kell részt vennünk, mivel a legjobbak közé tartozni csak így lehet. Működésünk 31 éve alatt, sikerült sok Eb és Vb érmet szerezni versenyzőinknek, klubunk komoly szereplője és alakítója a kick-box sportnak, továbbra is szereznénk sok válogatott sportolókat adni sportágunknak.

A hétvégi Világ Kupát értékelve látható, hogy egyre több ország képes volt megújulni és növekszik azon országok és versenyzők száma, akikkel meg kell vívnunk csatáinkat az éremér. Nevelésben jól állunk, a forrásteremtés lesz a célok teljesítésének meghatározó eleme!

A közel jövő nagy kihívása lesz, a Norvégiában-Oslóban rendezett nyolcas torna, ahova meghívást kapott nyolc ország legjobb full-contact versenyzői, közöttük Laszák Zoltán és Elszszer Dávid versenyzőnk is. Versenyzőink felkészültek, bízunk sikeres szereplésben

GI

IF IF IF IF