VI. Junior Challange Kick-box verseny – Ausztria/Mattersburg

VI. Junior Challange – Ausztria Mattersburg

Hétvégén megrendezett nemzetközi utánpótlás verseny, jó felkészülésnek bizonyult az országos bajnokság előtt.  A csapat kiválóan szerepelt , mivel a 10 aranyérem, 7 ezüstérem és 2 bronzérem megszerzése, a verseny legeredményesebb különdíját is jelentette.  A versenyre 6 országból 36 klub érkezett és a 350 induló estig koptatta a tatamit.

Ezen a verseny is több újoncot avattunk, akik annak ellenére, hogy kevés győzelmet szereztek, de lelkes akarásuk dicséretet érdemel. Közülük Gyöngyösi Kevin aranyérme kiemelést érdemel, mivel kevin 16-os ágról négy mérkőzést megnyerve aranyérmet szerzett! J

A csapat öt válogatott versenyzője Vigmond Ricsi, Ahmad Ilias, Fésű Lali, Farkas Julianna és Elszaszer Kitti magabiztosan nyerték a tornát és végig segítették a újonc társaik küzdelmeit.

Sikeres szereplés jó és bizakodó hangulatot eredményezett, ezért a héten a finomhangolás következik, majd szombaton, Dorogon fogunk küzdeni azért, hogy minél több magyar bajnoki címet szerezzünk.

GI

Eredmények

Pointfighting szabályrendszer

Aranyérem: Gyöngyösi Kevin

Light-contact szabályrendszer

Aranyérmesek: Vigmond Richárd, Fésű Lajos, Ahmad Ilias, Elszaszer Kitti, Farkas Julianna, Schneider Lili, Soós Maianna

Ezüstérmesek: Kolozsvári Kinga, Szikora Levente, Adler Dávid, Adler Viktória

Bronzérmes: Bakó Krisztián

Kick-light szabályrendszer

Aranyérmesek: Vigmond Richárd, Ahmed Ilias

Ezüstérmesek: Bakó krisztián, Farkas Julianna, Adler Dávid

Bronzérmes: Adler Viktória

 

Junior  Challange, kinder , Training,...25.5 319tn_ tn_DSC_0938 tn_DSC_0852  tn_DSC_0941 tn_DSC_0940 tn_DSC_0934 tn_DSC_0893  tn_DSC_0945tn_DSC_0897tn_DSC_0939