Utánpótlás Vb szerdai napján történt

Utánpótlás Vb Rimini – szerdai nap rövid története

A tegnapi sikeresnek mondható napot követően jó hangulatban indultunk neki az újabb küzdelmeknek.

Fésű Lalee az angol Callum Coe ellen lépett küzdőtérre és sima győzelmet aratott. A mérkőzés alatt majdnem idegrohamot okozott számunkra az egyik bíró, mivel fordítva volt kezében a pontozó „pontozó” egér, ezért torz eredményt mutatott az eredményt mutató tábla.

Délután került sor az elődöntőbe jutás küzdelemre. Az ellenfél a régóta ismert szlovák Ondrej Franek volt, akivel már Lalee is többször megmérkőzött. A jó ráhangolás ellenére Lalee nem tudott felpörögni megfelelően, ezért több lehetőség elmulasztásának köszönhetően szoros mérkőzés volt. Sajnos a magabiztos vezetés helyett görcsösre sikeredett ez a mérkőzés, kár hogy ez így sikerült, mivel így egy Vb éremtől estünk el.

Fésű Lalee a világbajnokság 5-8 helyén végzett!

Vigmond Richárd a tegnapi kick-light győzelme után a mai nap is kiváló formában küzdött és dél-afrikai Bowen Kruger ellen főlényes vezetés mellett az elő menet felénél egy fogadó csapot leterítette Krugert, aki ezek után feladta a mérkőzést. Richárd ezzel a győzelmével a legjobb négy között van, reméljük a holnapi nap beszámolójánál további sikerről tudunk beszámolni.

Vigmond Richárd  light – contact kategóriában is indult ezen a Vb-n. A mai nap folyamán került erre is sor. Első mérkőzését erőnyerőként várta, nem kellett a 16-os táblára neki mérkőzni. A boszniai ellenfelét simán verte, majd következett az orosz Sainov Valeri, akivel már a legjobb négy közé kerülés volt a tét. Sajnos a nagy menetelés nem sikerült, mivel Ricsi olyan vehemenciával és győzni akarással küzdött, hogy ez pontatlanná tette és minimális 1:2 pontozásos vereséget szenvedett.

A light-contat kategóriában Vigmond Richárd a 5-8 helyen végzett!

Nagy siker így elmaradt, hogy két szabályrendszerben is éremért játszhasson. így maradt a kedvenc kick -light kategória döntő mérkőzései.

Farkas Julianna sajnos nem tudta megismételni a keddi szuper teljesítményét, amikor is orosz ellenfelét magabiztosan megverte, mivel a nemzetközileg az egyik legjobb versenyzővel Nikola Hamarova ellen kellett megküzdenie a legjobb négy közé jutásért, de a mai nap ismét a cseh lány volt jobb.

Julianna a Vb 5-8 helyén végzett.

Elszaszer Kitti súlycsoportjában kiemelt kétszeres világbajnokunk az amerikai Kendal Beltonnal küzdött a legjobb négy közé jutásért. Kitti az első menetben még fej-fej mellett haladt, de ahogy haladtunk a mérkőzés vége felé az amerikai egyre magabiztos lett és végül győzött.

Kitti csütörtökön kick-light kategóriában fogja folytatni és reményeink szerint itt fogja bizonyítani tehetségét.

GI

tn_DSC_0406 tn_DSC_0570 tn_DSC_0558 tn_DSC_0572 tn_DSC_0423 tn_DSC_0613 tn_DSC_0475