Utánpótlás Vb első napjának rövid beszámolója

 

Utánpótlás Világbajnokság – Olaszország /Rimini – Jól kezdődött az első nap

A WAKO világszövetség világbajnokságára 55 ország 1900 versenyzője érkezett a legnépszerűbb olasz tengerparti városba, Riminibe.

Csapatunk 5 versenyzője a vasárnapi sikeresen mérlegelés után, délutáni fürdőzéssel folytatta programját. Másnap délelőtt edzettünk és taktikai értekezlet után ismét a tenger hullámaiban regenerálódott. A hétfő esti edzői és bírói konferencia után késő este már a sorsolás adatait tanulmányoztuk. Versenyzőink közül az első, keddi versenynapon négyen léptek a küzdőtérre.

Első mérkőző 52 kg-ban Fésű Lalee volt, aki magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott görög ellenfele ellen.

Vetor András 63 kg súlycsoportban, sajnos 1:2 arányban alulmaradt Tadzsigisztán harcosa ellen. Kicsit nagyobb technika szám és átütő erő segítségével, Andris győzhetett volna.

Vigmond Richárd két szabályrendszerben is képviseli Magyarországot, a mai napon kick-light kategóriában 3:0 arányban diadalmaskodott portugál ellenfele felett.

Farkas Julianna 55 kg-ban a nap végén került sorra egy orosz versenyzővel szemben és mivel az oroszok nagy ellenfélnek számítanak végig izgulta a napot, de kiváló teljesítményt nyújtva lelépte orosz ellenfelét. Ilyen jó teljesítményt már régóta várunk Jutitól, reméljük ez a lendület és jó forma verseny végéig kitart.

Elszaszer Kittinek ezen a napon nem kellett küzdenie, reméljük holnap jó fog sikerülni Vb bemutatkozása.

GI

tn_DSC_0077 20140909_090658 tn_DSC_0106 tn_DSC_0122