Profi Vb címmérkőzés – Utánpótlás Magyar bajnokság – Felnőtt Ob döntő

Profi Vb címmérkőzés – Utánpótlás Magyar bajnokság – Felnőtt Ob döntő

Ilyen még nem volt – Egy hétvégén három eseményre kellett menni!

Utánpótlás Kick-box Magyar bajnokság – Szombat/Esztergom

5 aranyérmet, 2 ezüstérmet és 2 bronzérmet szereztek fiataljaink. Ezen a versenyen ismét ellenállhatatlanul menetelt és magabiztos győzelmeket szerzett Kolozsvári Kinga, Gyöngyösi Kevin és Fésű Lajos. Második helyével idén is a Vb válogatott keretbe került az egyre javuló formát mutató Farkas Julianna. Dicséret illeti az újoncnak számító Soós Rebeka éremszerzését is.

Gratulálunk!

O.B (436)

Profi Full-contact címmérkőzés – Artur Reis 75kg és a 78,1kg címvédője ellen

A németországi Muntarban megrendezett viadalon, Laszák Zoltán 12 menetes „háborúban” szoros mérkőzésen pontozásos vereséget szenvedett. Zoltán nemrég magasabb súlycsoportban sikerült interkontinentális profi címet szerezni-e K1 szabályrendszerben, a mostani felkérés 78,1kg-ban kapta, ez ismét magasabb súlycsoportot jelentett. A magasabb és nehezebb Artur Reis kihívását elfogadtuk, mivel még 12 menetes küzdelmet nem vívtunk. Ilyen kihívás ritka szakmai lehetőséget jelentett, ezért éltünk a lehetőséggel és kevesen múlott, hogy nem Zoltán derekára kerül az öv.

A világ élvonalához tartozik Laszák Zoltán, reméljük, hogy hamarosan újabb lehetőséget kapunk a profik között is!

Gratulálunk!

20160528_213909

Felnőtt Ob döntő – Vasárnap/Esztergom

  • Sérüléséből felépülő Olajos Enikő második helyének örülhetünk, annak ellenére, hogy a tudása és rutinja miatt győzelmet vártunk tőle.
  • A szombaton junior korosztályban bajnoki címet szerzett Fésű Lajost vasárnap a felnőttek között is indítottuk. Első éves junior versenyzőnk a felnőttek között is jól teljesített, mivel bronzérmet szerzett. Reméljük, hogy az UP világbajnokságon is érmet tud szerezni.
  • Bakó Krisztián a klub és a felnőtt mezőny újonca, kemény csatában bronzérmet szerzett, ezzel bizonyítva tehetségét.

13321186_1040793699303958_834245166_o

Gratulálunk a klub sikeres szakmai munkájához!