Országos Pofon Party – Tököl Sportcsarnok

Országos Pofon Party – Kick-box Ob 1.forduló – Tököl Sportcsarnok

Vasárnap a gyönyörűen felújított tököli Sportcsarnokban megrendezett versenyen Full-contact, K1 és Low –kick szabályrendszerben küzdöttek a magyarországi ring harcosok.

A nyílt versenyre minden Magyarországon kick-box és thai-box versenyzővel rendelkező klub meghívást kapott. Mivel ebben a sportban is jellemző, hogy több világszervezet van, ezért a sportág szakszövetsége reménykedett abban, hogy azok, akik a WAKO szervezet legjobbjaival szeretnének megküzdeni, jelen lesznek. A megszólítás sok pozitív eredményt hozott, ha a későbbi együttműködésre gondolunk, de most vasárnap még világ és Európa bajnokainknak nem találtunk ellenfelet.

Ezen a versenyen nagy mezőnyre még nem számítottunk, de a kezdeményezés jó, az együttműködésben van a fejlődés kulcsa.

Mielőtt elkezdődött a verseny és elcsattantak volna az első pofonok, klubunk gyerekcsoportjának bemutatója volt a ráhangolás.

Több dicsérő visszajelzés alapján egy színvonalasan megrendezett versenyen, sok jó mérkőzést láthattak a nézők.

Sportegyesületünk fiataljai közül két versenyzőnk Bakó Krisztián és Elszaszer Kitti most lépett először ringben és nagy örömünkre Full-contact szabályrendszerben megszerezték életük első „ringes” győzelmét.

Harmadik versenyzőnk Elszaszer Dávid, a kick-box sportág light és full –contact szabályrendszerek egyik legtehetségesebb versenyzője, a múlt heti szlovén profi gálán szerzett győzelme után, most K1 szabályban győzedelmeskedett 75kg súlycsoportban.

Köszönetet szeretnénk mondani támogatóinknak és az OBO Bettermann Kft-nek, valamint a Gál Pincészetnek a felajánlott különdíjakért.

Gratulálunk minden ringben szereplő versenyzőnek azért, hogy kemény, de mégis sportszerű küzdelmekkel szórakoztatták a verseny nézőit.

Végezetül külön köszönet közösségünk azon tagjainak, akik önzetlen munkájukkal segítették a verseny sikeres lebonyolítását.

GI

Házi GÁLA 016 Házi GÁLA 067 Házi GÁLA 121 Házi GÁLA 125