Ooops Vajda Papír Kupa Nemzetközi Kick-box verseny

kozos17. Ooops Vajda Papír Kupa – Nemzetközi Kick-box verseny

Október 12-én, szombaton, 17. alkalommal rendezett kick-box versenyen 7 ország 31 klub közel 250 versenyzője küzdött, hogy dobogóra állhasson és ebben az erős nemzetközi mezőnyben elnyerjék az egyéni győzteseknek járó Ooops Vajda Papír kupákat.

A szervezés már az év elején elkezdődött és ennek az eredménye meg is látszott, mivel 14 külföldi klub 101számú versenyzője nagyban emelte a verseny értékét. A magyar kick-box klubok anyagi gondokra hivatkozva a szokottnál kevesebb versenyzővel vettek részt, ezért a nagy siker ellenére több szervezési és szakmai kérdésre kell a sikeres jövő érdekében megtalálni a megoldást.

A késő estig tartó viadalon, négy tatamin és egy ringben folytak a küzdelmek és a nap végén végül az összesített egyéni eredmények után a győztes csapatnak járó OBO Betterman által felajánlott kupát, a rendező Szigetszentmiklós Tököl Sportegyesület vehette át.

A rövid gyorshírnek számító híradásunkban szeretnénk megköszönni a Magyar Kick-boksz Szövetség bírói karának kiváló munkáját és sportközösségünk lelkes és eredményes önkéntes munkáját.

Főtámogatóink:

„Ooops” Vajda Papír Kft – OBO Bettermann Hungary – JENOX Magyarország Kft

Támogatok:

Szigetszentmiklós és Tököl Városa – Gál Pincészet – AVIA Benzinkút Kiskunlacháza – Sportrend Kft – Opel Molnár MO – Hidrográd Kft – TRITON Kft

Médiatámogatók:

Lakihegy Rádió – Dunamédia TV – Kis Duna TV – GRAFF Fotó – COCTEIL Decor

oops1

oops2