Mikulás Kupa – Szeged

Mikulás Kupa Nemzetközi Kick-Box verseny

Egy valódi Mikulás adta át az érmeket – 6 arany, 5 ezüst és 4 bronzérem a végső mérleg

 

Hat ország 300 versenyzője küzdött egymással a végső győzelem reményében. Csapatunk 9 versenyzője két szabályrendszerben küzdött azért, hogy szép sikerrel zárjuk a verseny évet.

Válogatottjaink közül Elszaszer Dávid ismét kiemelkedően teljesített, mivel mindkét szabályrendszert megnyerte, így elmondhatjuk, hogy jól sikerült a főpróba, a december 20-án megrendezésre kerülő „Harcosok Klubja” viadal előtt.

Az újdonsült világbajnok versenyzőnk Vigmond Richárd is mindkét szabályrendszerben aranyéremmel zárta az évet.

Fésű Lajos kick-light kategóriában magabiztosan győzött, bízunk abban, hogy 57 kg-os súlycsoportban jövőre szép sikereket fog elérni.

Ahmad Ilias közel féléves sérüléséből felépülve ismét indult versenyen, de még nem a régi önmaga, de annak nagyon örülünk, hogy ismét ott van a legjobban között.

Közvetlen a válogatottjaink mögötti versenyzők közül ismét kiemelhetjük Gyöngyösi Kevint, aki két ragyogó győzelme után, minimális különbséggel ezüstérmet szerzett. Ezen a versenyen már oroszlán körmeit Bakó Krisztián is megmutatta, kiválóan szerepelt újoncnak számító versenyzőnk.

Kolozsvári Kinga, Adler Dávid és Soós Marian nagyok nyomdokain járnak szorgalmas munkájukkal elért érmeik, önmagukért beszélnek.

Gratulálunk a versenyzőknek és a szakmai TEAM-nek!

DSC_0333tn_

DSC_0261tn_

DSC_0007tn_DSC_0328tn_ DSC_0316tn_ DSC_0308tn_ DSC_0302tn_ DSC_0299tn_DSC_0254tn_ DSC_0177tn_ DSC_0052tn_ DSC_0013tn_