Laszák Zoltán már a legjobb négyben van a spanyolországi Bilbaóban megrendezett Kick-Box Eb-n

Középdöntő csak Laszák Zoltánnak sikerült

A mai napon a négy közé jutásért folytak a küzdelmek, ahol a program 14. küzdelmében Elszaszer Dávid lépett a kötelek közé. Dávid győzelmében a tegnapi nagyszerű teljesítménye miatt nagyon bizakodtunk, mivel egy Vb bronzérmes német versenyzőt „megverni” nagy teljesítménynek számít.

Az ellenfél az ukrán bajnok Artem Makohonenko volt és a nagy tradíciók ellenére nem tartottunk az ukrántól, Dávid nagy tehetség és ez idáig is komoly sikersorozat áll mögötte. A végig szorosnak mondható mérkőzésen, viszonylag kevés pontot érő találat volt, mivel az ukrán döntően másodszándékból indult és közben folyamatosan fogott. Sajnos ezeket a szabálytalanságokat és passzivitást a bírók engedik, így Dávid nem tudott igazán kibontakozni.

A küzdelem 3 menetének közepén ennek ellenére 2:1-es vezetésre álltunk, amit az ukrán megfordított ezért nagy volt az izgalom, mert csupán egy pont kellett volna, hogy ismét mi nyerjünk, de azt az ellenfél kimozogta.

Sajnáljuk, hogy egy éremmel és egy nagy dicsőséggel lettünk szegényebbek, de a sport ilyen, a Dávid az eredménytől függetlenül a jövő „nagy„ embere! J

Nem sokat tudtunk elmélkedni Dávid küzdelmén, mivel Laszák Zoltán mérkőzése következett, Ő vívta a 16 mérkőzést.

Zoltán a dán bajnokkal Martin Thomsen-el mérkőzött. Zoli már a bemelegítés alkalmával nagy harci kedvet mutatott és ezt a mérkőzésen is megtartotta, mivel, kemény, technikás, változatos küzdelmet bemutatva, ismét nagy pontkülönbségű győzelmet aratott.

Péteken a norvég Raymond Straume lesz az ellenfél, ez már a döntőbe jutásért lesz. Amennyiben ez a forma és „tűz” megmarad, akkor a hideg skandináv versenyző megégeti magát J

Hajrá!

IF IF IF IF IF IF