Las Vegasban is siker lenne

HARCOSOK KLUBJA 15. -  Gladiátoraink győzelmével ért vége 2014

Laszák – Szalontai mérkőzés Las Vegas kaszinóiban is nagy közönségsikert aratót volna

A budapesti aTEREM 15. alkalommal adott otthont egy olyan küzdősport gálának, ahol különböző szabályrendszerekben csaptak össze a versenyzők.

A küzdősport ínyenceinek számító szakértő közönség teltházas rendezvényén thai-boksz, MMA és K1 szabályrendszer legjobbjai mellett, a gálamérkőzések előtt a kisebb tapasztalattal rendelkezők is kipróbálhatták tudásukat.

A 18 órai  kezdettel kezdődő gála küzdelmeken már kimagasló küzdelmek is jellemzőek voltak.

Ezen a rendezvényen egy újabb versenyszabályban tettük próbára 19 éves rendkívül tehetséges sportolónkat Elszaszer Dávidot.

Dávid idén szép sikereket ért el full-contact szabályrendszerben, sok szép „skalpot” szerzett, ezért a K1 szabályrendszerben is megmérettük.

Elszaszer ellenfele az a Fehér Balázs volt, aki már a magyar profi K1 szabályrendszerben sok győztes mérkőzést vívott, ezért a léc magasra volt feltéve. Balázs rutinja mellett plusz 3  kilóval érkezett, de ennek ellenére bevállaltuk a mérkőzést, amit végül Dávid nagy főlénnyel meg is nyert.

Ezzel a győzelmével Elszaszer Dávid olyan sikersorozatot ért el 2014 évben, hogy eredményei alapján idén is meg kell emelnünk képzeletbeli kalapunkat. BRAVO

A gála utolsó mérkőzése volt LASZÁK ZOLTÁN és SZALONTAI GERGŐ viadala.

Ez a küzdelem a nem létező ranglistán valószínű az év K1-es küzdelmei legelejére kerülne, mivel a szintén fiatal és nagyon tehetséges Szalontai Gergő és Laszák Zoltán egy „nyílt sisakos” közönségsikeres szikrázó küzdelmet folytattak.

Zoltán az első menetben a magas szintű lábtechnikájának megcsillogtatása után, a második menetben kézzel felvette a harcot és nagy iramot diktálva hatalmas offenzívát indított. Szalontai nem győzte ezt az iramot lekövetni, viszont a harmadik menetben már ki-ki meccset vívtak a harcosok és végül nagy közönségsikert arattak. A csata Laszák győzelmével ért vége, így Zoltán full-contact Eb ezüstérme mellett, meg tudta őrizni a magyarországi K1-es szabályrendszerben kivívott vezető helyét.

Gratulálunk mindkét versenyzőnknek, a vezetőedzőnek valamint köszönetet mondunk a klubunkat támogató városaink vezetőinek a bizalomért és 2014 éves támogatásukért.

Külön köszönet főszponzorunknak Jenox Kft-nek és az OBO Bettermann Kft- nek a társadalmi felelősségvállalásban megmutatott hozzáállásukat, ami találkozott a klubunkban folyó minőségi munka értékelésével és elismerésével.

DSC_0929tn_ DSC_0954tn_ DSC_0952tn_ DSC_0960tn_DSC_0979tn_ DSC_0991tn_ DSC_1001tn_ DSC_1008tn_ DSC_1018tn_ DSC_1021tn_ DSC_1049tn_ DSC_1053tn_ DSC_1063tn_ DSC_1064tn_DSC_1061tn_