Kolozsvári Kinga Európa bajnok lett – Rövid beszámoló

Kolozsvári Kinga Európa bajnok lett – Rövid beszámoló

Kedd: Kinga kick-light szabályrendszerben a 8 kőzé jutásért vívott küzdelemben, főlényes győzelmet aratott, az orosz Shadskaja Elena ellen.

Szerda: Kinga light-contact szabályrendszerben 1:2 arányban vesztett az olasz Tombini Elena ellen. Tanulság az, hogy 2:0 vezetést után, nem szabad kiengedni a kezünkből a győzelmet.

Nem volt sok időnk búslakodni a vesztes meccs miatt, mert egy órával később a kedvenc kick-light szabályrendszerben kellett megküzdeni a legjobb 4 közé jutásért az angol Thomas Ava ellen. Kingát sikerült felpörgetni az angol ellen, nagy csata kezdődött, hisz az éremért folyt itt már a küzdelem. Kinga határozott és kemény csatában diadalmaskodott, így holnap a döntőbe jutásért a lengyel Pietka Anna ellen lép a küzdőtérre.

Csütörtök: Az elődöntőre sikerült Kingát feltüzelni, végig nagy nyomás alatt tartotta lengyel ellenfelét, sok pontot szerezve, végül idő előtti TKO-val győztünk. A döntőben az olasz Dagostino Alessia lesz az ellenfelünk.

Pénteki döntő: Precíz felkészülésnek köszönhetően, a kidolgozott taktika jól működött, mivel „start cél győzelmet” aratva magabiztos 3:0-ás pontozással Európa bajnok lett Kolozsvári Kinga!

Köszönetet szeretnénk mondani a támogató városoknak, szponzoroknak és a klub sikereiért dolgozó edzők, vezetők és szülők kemény munkájáért.

 

Gnyálin István

SE elnök

eb bajnok

JULIUS_K9_logo kicsi

obo_logo_neg_auf_hks

edzes es tnítvany

edzo tanitvany

eredmeny hirdetes utan

felido

küzdelem

lendületben

megcsináltuk

orom

rahangolas

 

szponzor kep

tanacs

uj eb bajnok