Kickboxol az egész család – Soós József a felnőtt, míg lányai az utánpótlás bajnokságban remekelnek!

Kickboxol az egész család

Soós József a felnőtt, míg lányai az utánpótlás bajnokságban remekelnek!

Apukával az ismertségünk a klub 1983-as megalakulása után kezdődött. A kis Soós Joci tagja volt a klub első nagy generációjának. Gyerek versenyzőként sorra nyerte a hazai és nemzetközi versenyeket, kivéve mikor súlycsoportjának nagy riválisa, klubunk másik nagy tehetsége Szoboszlai Roland ebben megakadályozta.

Tehetsége ellenére sajnos nem tudta folytatni a versenyzést, mivel középiskolásként kollégiumba került, majd annak elvégzése után jött a munka és a család. Viszonylag korán nősült, gyorsan jöttek a gyerekek. Jelenleg 5 saját és egy nevelt lánya van, ahogy szokták mondani az „egyik szebb, mint a másik”.

Ahogy a lányok, sportválasztás időszakába kerültek, a régi sikereknek és a jó gyerekkori tapasztalatoknak köszönhetően Soós Józsi megjelent az edzéseinken és ismét bekapcsolódott a munkába. Először Marianna lányával edzett együtt, majd követte, Rebeka, Dorka, Karina és nagylánya Renáta!

Néhány év után Marianna és Rebeka megyei és országos versenyeken egyre jobb eredményeket értek el, majd ezt követően a nemzetközi versenyeken is indítottuk a lányokat, ahol szintén dobogóra tudtak állni. Ekkor jött az elképzelés, hogy a „hobbista” apuka újra kesztyűt húzzon és néhány versenyen ismét kipróbálja tudását.

Az elképzelést tett követte, sok edzésmunka, majd a jó eredmények újabb lökést adtak hajdani gyerek bajnokunknak. A jókedvvel végzett edzés és a felszabadult versenyzés több dobogós sikert is hozott a lányok és csapatunk nagy büszkeségére. Napjainkban Józsi heti négyet edz és a gyerekek országos bajnoki címe mellé, idén az apuka is felnőtt Magyar bajnoki ezüstérmet szerzett!

Negyven évesen küzdősportban versenyezni, 6 lányt felnevelni és a mezőgazdaságban keményen és sikeresen helytállni, különleges teljesítmény! A család értékrendje és munka szeretete jó minta lehet a mai identitás zavaros világban azoknak, akik értékes tartalommal szeretnék megtölteni életüket.

Büszke lehet rá, minden tököli polgár! Mi azok vagyunk!

GI

 

received_1353674858047090

soos csalad

 

soos

Békéscsaba (320)