Jenox kupa

Jenox Kupa Meghívásos kick-box verseny beszámolója

 

A február 1- én Szigetszentmiklóson rendezték az idei év első versenyét, a pestmegyei kickboxosok. A rendező Szigetszentmiklós-Tököl Sportegyesület meghívását 12 klub fogadta el és közel 150 versenyző küzdött a szép díjakért.

A verseny célja egyrészt az volt, hogy az ifjú kezdő sportolók is versenykörülmények között mutassák meg tudásukat és azt, hogy mit fejlődtek az elmúlt időszakban, másrészt a haladó válogatott versenyzők is tétmérkőzéseket vívjanak az alapozás időszakában.

A verseny három páston déltől késő délutánig három páston zajlottak a népes szurkoló tábor előtt és végül klubunk főlényes győzelmét hozta. Abban a súlycsoportban ahol elindítottunk versenyzőinket többnyire házi döntő volt és három kategórián kívül aranyérmet szereztünk, így a verseny összesített pontversenyét is megnyertük.

Jenox Kupa csapatverseny eredménye:

  1. Szigetszentmikós – Tököl SE
  2. Fighters Kempo Esztergom
  3. Budaörs Kick-box SE

A versenyünket támogatta és a sok szép különdíjat három szponzorunknak külön köszönjük!

Jenox Hungary Kft – OBO Bettermann – Gál Pincészet /Dingisz Éva 2013 év borásza

Eredmények

Aranyérmesek: Laszák Zoltán, Wágner Vivien, Elszaszer Dávid, Elszaszer Kitti, Vetor Attila, Vetor András, Miskolczi Dávid, Schneider Lili, Gyöngyösi Kevin, Bakó Krisztián, Kolozsvári Kinga, Potondi Dávid, Baller Lilla, Kénoszt Barbara, Soós Rebeka, Mike Márk, Ádám Barnabás

Ezüstérmesek: Ahmad Ilias, Vigmond Richárd, Farkas Julianna, Soós Marianna, Adler Viktória, Vejmola Dániel, Kolozsvári Enikő, Szikora Levente, Bartha Lajos, Gabara Péter, Varga Bence, Szentgyörgyi Viktor, Schneider Richárd

Bronzérmesek: Kujbus Gergő, Varga Móric, Zöldi Balázs, Nagy Patrik, Glotz Gábor, Hegedüs Áron, Soós Dorina

Gratula

GI

jenox_ermes

jenox_2

jenox_3