Irány Olaszország/Rimini – Jövő héten indul az Utánpótlás VB

Kick-box Vb – OB – Jenox Tököl Kupa – Felnőtt EB versenyek előtt állunk!

Nagy kihívások és nagy versenyek előtt állunk, indul az őszi verseny időszak.

Kéthetes edzőtábor után egész augusztusban edzettünk azért, hogy a klub sikeres múltjának meg tudjunk felelni és eredményesen szerepeljünk főversenyeinken.

A nagy elődök, Pesuth Rita és a többiek is elismeréssel szólnának az alapos felkészülést látva. Minden olyan munkát elvégeztünk, ami a sikerhez szükséges. Sok segítséget kaptunk a klub pártoló tagjaitól, a szülőktől is. A felkészülésről több kisfilm és beszámoló is készült, amit a Web oldalunkon látható, ezért csupán még azt szeretnénk kiemelni, hogy a nagyon fontos edzőmérkőzéseken vagyunk túl.  Pest Megye boksz klubjainak versenyzőivel találkoztunk és gyakorló küzdelmeket vívtunk ellenük. Minden versenyzőnknek sikerült több mint 20 ellenféllel, több mint 50 menetet végig küzdeni, ennek köszönhetően mondhatjuk, hogy mi felkészültünk, versenyzőink becsületes munkát végeztek.

Úgy gondolom, hogy minden a mi mozgásterünkben és anyagi helyzetünkben lehetséges szakmai munkát elvégeztük ahhoz, hogy érmeket szerezzünk az említett versenyeken.

Azok fognak csupán megelőzni, akik nagyobb erőforrásokat tudtak felkészülésükbe bele tenni és jobb hatásfokú munkát végeztek.

A főpróba Laszák Zoltánnak és Elszaszer Dávidnak sikerült, KO-s győzelmet arattak Szombathelyen a Hurricane Fight Gálán, most az utánpótláson van a sor, akikkel szombaton indulunk az Olaszországban megrendezésre kerülő Utánpótlás Világbajnokságra! J

Világbajnokságon az alábbi versenyzőkért izgulhatnak, aki minket szeretnek és nekünk drukkolnak!

Farkas Julianna, Elszaszer Kitti, Fésű Lalee, Vigmond Richárd és Vetor András

GI

IFIF