Gratuláció és Köszönet

Idei évben is sok szakmai sikert értünk el, ezért gratulálunk országos bajnokainknak, nemzetközi versenyeken érmeket szerző sportolóinknak, válogatott versenyzőinknek és az Európa és Világbajnokságon résztvevő és dobogóra álló versenyzőknek.

Nagy munkát végeztek a sportolóink, edzőink és klubunk vezetése, hogy ezeket a kiváló eredményeket idén is elértük és ismét bebizonyítsuk közösségünk erejét.

Magyarország sportsikereinek toplistáján az élvonalhoz tartozunk. Erre azért lehetünk büszkék, mert az eredményeket úgy érjük el, hogy nem tartozunk az anyagilag támogatott kiemelt sportágak közé. Többen kérdezik, hogy mi ennek a titka? Röviden erre válaszolni nehéz, de lényege az, hogy néhány jó értelembe vett “megszállót”, hívatását szerető szakember kiváló minőségi műhely munkát végez. Ezekben a műhelyekben a sportági feladatok mellett még fontos az is, hogy nemzetünknek hasznos és kiváló embert neveljenek a sportolókból. Ezek a “műhelyek”, klubok mellé odaállnak a támogató önkormányzatok és néhány szponzor is, aki nem csupán szép szavakkal, hanem konkrét tettekkel is támogatják az értéket teremtő közösségeket.

Köszönjük a szülők és szponzoraink bizalmát, anyagi és erkölcsi támogatását!

 

Köszönettel:

Gnyálin István

SE elnök

 

koszonet tamogatok 2015

2015 ev sikerei

kellemes unnepeket