Full Fight K1 Gála – Sepsiszentgyörgy

Full Fight K1 Gála – Erdély Sepsiszentgyörgy!

Nagyszabású K1 gálán voltunk Erdélyben. Pap Ferenc barátunk meghívásának tettünk eleget, mikor elfogadtuk a minden évben karácsony előtt megrendezésre kerülő sepsiszentgyörgyi gálán való részvételt.

A “Székelyföld Harcosai” mellett Laszák Zoltán (71 kg) és Elszaszer Dávid a “magyar Klicskó” szupernehézsúlyú versenyzőnk küzdött román ellenfelekkel szemben. A szikrázóan kemény küzdelmek során, keménységben felvettük a versenyt és a magasabb technikai tudásunknak köszönhetően főlényes győzelmeket arattunk, ezzel kivívtuk a közönség szeretetét és elismerését.

A gála hetedik mérkőzése volt a véletlenül elállított fényképezőgép segítségével hatalmassá nőt Elszaszer Dávid (69 kg)küzdelme. „Hatalmas Dávid” hatalmas csatát vívott Jozsa Lavrentiv román ellenfelével. A mérkőzés elején a román ellenfél ügyes taktikát választott, erőltette a közel és belharcot, de Dávidgyorsan átvette az irányítást és leiskolázta ellenfelét. Az erdélyi közönség sok gálát látott értő közönsége végül nagy tapssal jutalmazta Dávid technikai bemutatóját. 

IF

A gála utolsó részében, a 11. mérkőzésén lépett a ringbe Laszák Zoltán, aki egy héttel ezelőtt még Törökországban, a világbajnokságon küzdött, de a Vb bronzéremmel a zsebében mégis pihenés helyett a K1 gálát választotta.

Zoltán meglepő nagy harci kedvvel, hatalmas formát mutatva küzdött és az első menet elején olyan „totális-brutális” stílust mutatott, hogy rövid befejezésre számítottunk. Danila Florináramár az első menetben rá kellett számolni, de ezek után taktikát változtattunk és egy technikai bemutatót tartva, közönség mérkőzést produkáltunk. Nem volt olyan ütés vagy rúgás, ami nem csattant a román testén, vagy fején. Szép siker, Zoltán megérdemelte a sok gratulációt.

IF
Szépre sikerült az év befejező viadala. Mert eredményes volt! Sok barátot szereztünk! Várost néztünk és finom vacsora után pezsgővel búcsúztattuk a 2013 évet.