Európa Kupa /Horvátország Karlovac rövid beszámolója

Európa Kupa /Horvátország Karlovac rövid beszámolója

Az év első nagy nemzetközi versenyén csapatunk 3 aranyérmet, 3 ezüstérmet és 1 bronzérmet szerzett, ami nagyon jó eredménynek számít a 22 ország közel 1000 versenyzőjét felvonultató rendezvényén.

Sportegyesületünk mindkét húzóembere Laszák Zoltán és Elszaszer Dávid is nyerni tudott full-contact szabályrendszerben, ami a kickbox sport egyik legkeményebb szabályrendszerének számít. A magabiztos győzelmek mögött kimagasló edzésmunka van, és ez láthatóan hozza az eredményeket, így példamutató versenyzői a klub többi sportolójának is.

Gladiátoraink mellett utánpótlás válogatottjaink is jól szerepeltek, mivel Fésű Lajos nagy kitűnő formát mutatva pointfighter kategóriában ezüstérmet szerzett, míg  light-contact versenyszámban aranyérmet vehetett át. Reméljük, hogy megmarad ez a lendület az év további versenyein is.

Az újoncnak számító Vejmola Dániel és Bakó Krisztián ezüst és bronzérme dicséretes és edzőink kiváló utánpótlás munkáját mutatja.

Farkas Julianna ezüstérme reménykeltő, még jobb edzésmunkával az idén szép eredményeket érhet el.

Ezen a versenyen Vb aranyérmes versenyzőnk Vigmond Richárd és Eb ezüstérmes Ahmad Ilias ne járt szerencsével, mivel 1:2 pontozásos vereséget szenvedtek súlycsoportjukban. Határozottságban, keménységben fejlődés mutatkozott ezen a versenyen és ez dicséretet érdemel, ennek ellenére a junior korosztályban és a felnőttek között nehéz dolguk lesz 2015 évben.

A klub egyik új tehetségének számító Gyöngyösi Kevin ezen a versenyen kicsit megilletődve szerepelt, ezért nem tudott egy újabb meglepetés érmet szerezni. Majd a következő versenyen bizonyíthat, hisz nem lehet mindig jó formában lenni.

GI

IMG_3600 IMG_3587 IMG_3597 IMG_3594