Diákolimpia Döntő 2014

Országos Diákolimpia Döntő – Csepel

2014. március 22.-én rendezték a Kick-box sport nagy utánpótlás versenyét, ahol több mint 300 sportoló nevezett három szabályrendszerben. Egyesületünk 16 versenyzőt indított ezen a viadalon, a light-contact és kick-light folyamatos küzdelem kategóriában.

A verseny végén 7 aranyérem, 7 ezüstérem és 4 bronzérem került a versenyzők nyakába. Ez azt mutatja, hogy erős utánpótlásunk van, és színvonalas munka folyik edzéseinken.

Az összképet javította volna az, ha mindkét kategóriában esélyes versenyzőnk Elszaszer Dávid és Vetor Attila indulhatott volna a versenyen, de ezt akadályozta, hogy a középiskolás korcsoportban nem indulhattak a 18 életévüket betöltő sportolók. Ennek oka az, hogy az utánpótlás idei világbajnokságára ez a verseny pontszerző volt, tehát a végső válogatottság eldöntését ez a döntés segítette.

A versenyen kiugróan szerepelt és kiváló formát mutatott Vigmond Richárd, aki mindkét szabályt megnyerte, de dicséret illeti a többi sportolónkat is. Válogatottjaink továbbra is jól teljesítettek. Nagyon örültünk a sérüléséből felépülő Fésű Lajos, az ezen a versenyen jó benyomást keltő Farkas Julianna és ELszaszer Kitti győzelmeiknek. Újoncversenyzőink sem okoztak csalódást, hisz Schneider Lili és Kolozsvári Kinga, ha nehezen is, de győzni tudott.

 

Eredmények

Light-contact

Aranyérmesek: Vigmond Richárd, Farkas Julianna, Schneider Lili, Fésű Lajos, Kolozsvári Kinga

Ezüstérmesek: Adler Dávid, Ahmad Ilias, Gyöngyösi Kevin, Vejmola Dániel, Elszaszer Kitti, Vetor András

Bronzérmesek: Adler Viktória

Kick-light

Aranyérmesek: Vigmond Richárd, Elszaszer Kitti

Ezüstérmesek: Ahmad Ilias

Bronzérmesek: Adler Viktória, Adler Dávid, Vejmola Dániel

tn_IMG_4668 tn_IMG_4669 tn_IMG_4678 tn_IMG_4702 tn_IMG_4713 tn_IMG_4731 tn_IMG_4775 tn_IMG_4777 tn_IMG_4802 tn_IMG_4914 tn_IMG_4945 tn_IMG_4979