AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK – KOLOZSVÁRI LÁNYOK

AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK – KOLOZSVÁRI LÁNYOK

Kinga 8 éve, míg Enikő 6 éve kezdte el a kick-box küzdősportot. A helyi dunaharaszti szakosztályban eltöltött gyakorló évek után, a taksonyi haladó csoportban folytatták a felkészülést, ahol a gyors fejlődésük miatt, viszonylag hamar elkezdődött versenyeztetésük.

A fokozatosság betartása mellett kisebb, majd nagyobb versenyeken is megmértük felkészültségüket és mivel jól bírták a fizikai és mentális terhelést, a klub haladó csoportjába kerültek, ahol a mindennapos edzés mellett, a versenyzést választották.

2014. évben a klubnak 5 felnőtt és 7 utánpótlás versenyzője volt, ebbe a társaságba kerülni nagy megtiszteltetés volt és azoknak, akik együtt edzettek a klub legjobbjaival, ahogy szokták mondani „fel kellett kötni az alsóneműt”, de az élvonalba kerülni csak így lehetett.

Kinga gyorsan fejlődött, válogatott lett és 2015. évben Eb ezüstérmet, míg 2016. évben pedig Vb ezüst és bronzérmet szerzett. Mindkét évben megválasztották Pest megye Év utánpótlás sportolójának!

Míg Kinga a legjobbak között szerepel és folyamatosan nyeri a versenyeket, Enikő testvére a kadet 1. korosztályban éri el érmes helyezéseit, valamint időnként a dobogó legfelső fokára is lép.

Idei évben Kinga egy súlycsoporttal feljebb lépett, de szerencsére ez nem okozott gondot, sorra nyerte hazai és nemzetközi versenyeket, majd idén júniusban mind a light, mind a kick-light szabályrendszerben országos bajnok lett és egyben magyar válogatott.

A lányoknak most következik a pihenés, majd a nyári edzőtáborozás és augusztusban Kingával készülünk a skopjei Európa bajnokságra, ahonnan reméljük, ismét éremmel térünk haza!

A képen a méltán büszke szülők és a lányok láthatóak!

GRATULÁLUNK!

GI

családi fotó

K B (333)

kinga es a dijak

O B (416)