2014 Kick-Box Magyar bajnokság döntő

   Kick-box Utánpótlás Magyar bajnokság döntőjének rövid beszámolója

2014. május 31-én, Dorogon rendezték meg az idei év végleges válogatott keret kialakítását befolyásoló döntőt, ahol eldőlt, hogy ki képviseli hazánkat a szeptemberben Olaszországban megrendezésre kerülő utánpótlás világbajnokságon.

Az eddigi válogatott versenyzőink mellett több újoncot is bedobtunk a versengésbe és szereplésük sikere látható eredményeket hozott, mivel 8 Magyar bajnoki cím mellett 6 ezüstérmet és 8 bronzérmet akasztottak a versenyzőink nyakába.

A tavaszi versenyévadot lezáró verseny alapján így elmondhatjuk, hogy a szakmai célok teljesültek, mert eddigi válogatott versenyzőink mindegyike ismét a Vb csapat tagja lett és versenyzői csapatunk létszáma is nőt.

Minden versenyzőt dicséret illet. Közülük ismét ki lehet emelni Elszaszer Kittit és Vigmond Richárdot, mivel mindkét szabályrendszert megnyerték, valamint  újonc versenyzőnket Gyöngyösi Kevint, aki kezdő létére ismét több mérkőzést meg tudott nyerni és érmet szerzett. Nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Fésű LaLee megnyerje a bajnokságot, mivel sok sérülése miatt az idei évben nem szerepelt a tőle megszokott magabiztossággal és így a Magyar bajnoki cím megszerzésével tudta kivívni a válogatottságba kerülést.

Köszönjük a szülök lelkes, de egyben korrekt szurkolását és támogatóink bizalmát, valamint a sportegyesületünk sikeres eredményeiért dolgozó  edzők és vezetőknek munkáját!

Külön köszönet Jenox Kft. szponzorunknak,  a gyönyörű új szereléseket!

Eredmények

Pointfighting szabályrendszer

Bronzérmesek: Gyöngyösi Kevin, Vetor András

Light-contact szabályrendszer

Aranyérmesek: Fésű LaLee, Vigmond Richárd, Ahmad Ilias, Elszaszer Kitti, Farkas Julianna, Schneider Lili

Ezüstérmesek: Vetor András, Adler Viktória, Kolozsvári Kinga, Vejmola Dávid, Gyöngyösi Kevin

Bronzérmesek: Bakó Krisztián, Szikora Levente,

Kick-light szabályrendszer

Aranyérmesek: Vigmond Richárd, Elszaszr Kitti

Ezüstérmesek: Ahmad Ilias,

Brozérmesek: Fésű Lalee, Vemola Dániel, Adle Viktória, Adler Dávid

GI

P5310190 P5310319 P5310002 IF