ÖRÖKSÉGÜNK TÖKÖL sportja

könyv tokol sportja

ÖRÖKSÉGÜNK TÖKÖL sportja

1922-1992

Megjelent Hoffman Pál és Malaczkó István szerkesztésében Tököl sportjának első 70 évéről szóló fotós válogatás!

A bemutatásban szerepel küzdősportunk megalakulása,  kiváló eredményeink és az első 10 évünk rövid összefoglalója.

Nagy dicsőség egy város sport törtelmében nyomot hagyni, büszkék vagyunk erre az időszakra és az akkori sikeres versenyzőinkre!

Információink szerint szerkesztés alatt áll 1992-től napjainkig történtek feldolgozása és mivel ebben az időszakban sok országos, Eb és Vb győztes sportolót neveltünk, sikeres eredményeink miatt több elismerésben részesültünk, ezért a második részben több fotót szeretnék szerepeltetni.

A város sporttörténeti feldolgozásának második...

Bővebben..

Ring országos bajnokság döntője

Felnőt O.B (483)

Ring országos bajnokság döntője – Tököli Sportcsarnok

A bajnokságot megelőző két órában a kezdő gyerekeknek és a hobbi versenyzőknek biztosítottunk versenylehetőséget. A 10 utánpótlás küzdelem jó hangulatot teremtett a felnőtt ring harcosok (gladiátorok) mérkőzései előtt.

A közvetlen elcsattanó „nagy pofonok” előtt még a kicsik bemutatóztak, majd köszöntöttük a bíráskodástól búcsúzó békéscsabai Gregor Lászlót és ezek után következtek a full-contact, K1 és low-kick szabályrendszerű küzdelmek.

Négy versenyzőt neveztünk. Bakó Krisztián és Adler Dávid személyében két újoncot bemutatkozását terveztük. Krisztiánnak sajnos full-contactban nem volt ellenfele, ezért a felnőttek között nem tudtuk tudását kontrollálni...

Bővebben..

Profi Vb címmérkőzés – Utánpótlás Magyar bajnokság – Felnőtt Ob döntő

20160528_213909

Profi Vb címmérkőzés – Utánpótlás Magyar bajnokság – Felnőtt Ob döntő

Ilyen még nem volt – Egy hétvégén három eseményre kellett menni!

Utánpótlás Kick-box Magyar bajnokság – Szombat/Esztergom

5 aranyérmet, 2 ezüstérmet és 2 bronzérmet szereztek fiataljaink. Ezen a versenyen ismét ellenállhatatlanul menetelt és magabiztos győzelmeket szerzett Kolozsvári Kinga, Gyöngyösi Kevin és Fésű Lajos. Második helyével idén is a Vb válogatott keretbe került az egyre javuló formát mutató Farkas Julianna. Dicséret illeti az újoncnak számító Soós Rebeka éremszerzését is.

Gratulálunk!

O.B (436)

Profi Full-contact címmérkőzés – Artur Reis 75kg és a 78,1kg címvédője ellen

A németországi Muntarban megrendezett viadalon, Laszák Zoltán 12 menetes ...

Bővebben..

22. Kick-Box Világ Kupa – Budapest

DSC_6033

22. Kick-Box Világ Kupa – Budapest

2 aranyérem, 1 ezüstérem és 9 bronzérem megszerzése sikernek számít, mivel négy felnőtt válogatottunk nélkül állt fel csapatunk

30 ország 1400 versenyzője több szabályrendszerben adta le a nevezését, így több mint 2000 indulónak köszönhetően Dublin után hazánkban rendezett világkupa a második legnépesebb versenyévé vált.

Nem indult a versenyen Laszák Zoltán, mivel a két hét múlva megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésre készülünk, ezért nem kockáztattunk meg egy esetleges sérülést. Sajnos Elszaszer Kitti mandula műtétje miatt nem tudott indulni, testvére Dávid a verseny előtt 5 nappal, míg Wágner Vivien 1 nappal vírusos lázzal járó megbetegedés miatt nem tudott ezen a világ kupán rész...

Bővebben..

Szlovák Open Nemzetközi Kick-box verseny

20160221_172109

Szlovák Open Nemzetközi Kick-box verseny

5 aranyérem, 4 ezüstérem és 8 bronzérem megnyerése ismét mutatja a klubban folyó minőségi munkát, valamint versenyzőink és edzőink tehetségét.

Az utánpótlás korú Kolozsvári Kinga, a felnőtt Wágner Vivien és Laszák Zoltán nagy sikere!

Hétvégén, felvidéki Besztercebányán, 9 ország 800 nevezője részére rendezett versenyen nagy létszámú csapattal indultunk. Ezen az év eleji versenyen szokásunknak megfelelően idén is „mélyvízbe dobtuk” a kis tapasztalattal rendelkező utánpótlás versenyzőinket is, felmérve azt, hogy kik legyenek azok, akiket idén a nemzetközi versenyeken érdemes elindítani.

Az idei indulószámnak köszönhetően sok, általában 8-as, de volt olyan súlycsoport, ahol 16-os tábláról in...

Bővebben..

Elszaszer Dávid és Laszák Zoltán ismét győzelemmel kezdett

20160214_214418

Európa Kupa – Horvátország/Karlovac

Február 13-15 között rendezték Európa idei első nagy versenyét, ahol 75 klub, 1500 versenyzője indult. Az egyre népszerűbb nagy létszámú viadalon hat versenyzőnk mérte össze felkészültségét, ahol 2 két bronzérmet és 1 ezüstérmet szereztek utánpótlás korú versenyzőink és ez jó évkezdésnek számít.

Érmesek: Soós Marianna bronz és ezüstérem, Adler Viktória bronzérem

Felnőtt válogatottjaink közül Elszaszer Dávid ismét parádés magabiztos győzelmekkel most a ring sport low-kick szabályrendszerét nyerte 71 kg súlycsoportban, míg Laszák Zoltán 75 kg K1 szabályrendszerben állt fel a dobogó tetejére és az aranyérem mellett megkapta a felnőtt K1-es harcosoknak kijáró különdíjat is.

Szép kezdé...

Bővebben..