Klubunk arcképcsarnoka – Elszaszer Dávid

tn__D7H8965

Dávid felnőtt Világ kupa győztes versenyzőnk lett idén 2017 éveben. K1 és Full-contat kategóriában amatőr válogatott, emellett a profik között is szép sikereket ér el!

Elszaszer Dávid barnaöves lett

A közelmúltban megrendezésre került megyei övvizsgán klubunk élversenyzője, Elszaszer Dávid, abban a megtiszteltetésben részesült, hogy kísérletet tehetett a 3. kyu övfokozat (barnaöv) megszerzésére. Egyesületünkben az a rend, hogy erre a fokozatra már nem jelentkezik egy tanítvány, hanem a mester ajánlja fel neki a lehetőséget, hogy megmérettesse magát.

Dávid az elmúlt években mutatott hozzáállásával és teljesítményével kiérdemelte ezt a „meghívást” és élt is a kínálkozó lehetőséggel...

Bővebben..

Arcképcsarnok – Farkas Julianna

tn__D7H9002

Farkas Julianna 2007 szeptemberében kezdett kick-box edzésekre járni. 2 évvel később már leigazolt versenyzője a Szigetszentmiklós Tököl SE-nek. 2010-ben utánpótlás válogatott lett. Válogatottsága 6 éve a mai napig töretlen. Többszörös Magyar Bajnok és Világkupa győztes versenyző. Eddigi legkiemelkedőbb eredménye a 2011-es Olaszországi Európa Bajnokságon elért bronzérme. Az idei nyári edzőtáborban gőzerővel készül mesterével Gnyálin Istvánnal aki mindent megtesz azért, hogy a versenyzői a legjobb formában szerepelhessenek az augusztus végén Spanyolországban, San Sebastianban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon. A felkészüléshez és a versenyhez is sok sikert kívánunk.

Ami nm sikerült 2015 évben, az a 2016 évben megrendezett vil...

Bővebben..

Napközis tábor lehetőség Taksonyban

zulu tabor

 

 

zulu tabor

 

Ezt ne hagyd ki!

Biztonság – Élmény – Szórakozás

 

 

Bővebben..

Laszák Zoltán vs. Karim Ghajji gigászi küzdelme – Teljes 2017

laszak_ghajji

Bővebben..

A Rocky 4-ből érkezik Budapestre a magyar kick-box-világbajnok vérszomjas kihívója

laszak_ghajji

A Rocky 4-ből érkezik Budapestre a magyar kick-box-világbajnok vérszomjas kihívója

Laszák Zoltán fél évvel azután ad visszavágót Karim Ghajjinak, hogy letaszította a franciát a Bellator Kickboxing váltósúlyú trónjáról. Az első meccs borzasztó szoros volt, és az újrázás is elképesztő izgalmakat ígér. A párharc második felvonását április 14-én rendezik meg Budapesten, a Papp László Sportarénában.

„Ez egy beteljesült álom. Húsz évvel ezelőtt ezért kezdtem el csinálni. Ez pályafutásom megkoronázása” – jelentette ki Laszák Zoltán, aki tavaly szeptemberben, az amerikai Bellator első magyarországi rendezvényén nyerte el a szervezet világbajnoki övét Karim Ghajjitól...

Bővebben..

2016 év pillanatainak rövid filmes beszámolója

Bővebben..