22. Kick-Box Világ Kupa – Budapest

DSC_6033

22. Kick-Box Világ Kupa – Budapest

2 aranyérem, 1 ezüstérem és 9 bronzérem megszerzése sikernek számít, mivel négy felnőtt válogatottunk nélkül állt fel csapatunk

30 ország 1400 versenyzője több szabályrendszerben adta le a nevezését, így több mint 2000 indulónak köszönhetően Dublin után hazánkban rendezett világkupa a második legnépesebb versenyévé vált.

Nem indult a versenyen Laszák Zoltán, mivel a két hét múlva megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésre készülünk, ezért nem kockáztattunk meg egy esetleges sérülést. Sajnos Elszaszer Kitti mandula műtétje miatt nem tudott indulni, testvére Dávid a verseny előtt 5 nappal, míg Wágner Vivien 1 nappal vírusos lázzal járó megbetegedés miatt nem tudott ezen a világ kupán rész...

Bővebben..

Szlovák Open Nemzetközi Kick-box verseny

20160221_172109

Szlovák Open Nemzetközi Kick-box verseny

5 aranyérem, 4 ezüstérem és 8 bronzérem megnyerése ismét mutatja a klubban folyó minőségi munkát, valamint versenyzőink és edzőink tehetségét.

Az utánpótlás korú Kolozsvári Kinga, a felnőtt Wágner Vivien és Laszák Zoltán nagy sikere!

Hétvégén, felvidéki Besztercebányán, 9 ország 800 nevezője részére rendezett versenyen nagy létszámú csapattal indultunk. Ezen az év eleji versenyen szokásunknak megfelelően idén is „mélyvízbe dobtuk” a kis tapasztalattal rendelkező utánpótlás versenyzőinket is, felmérve azt, hogy kik legyenek azok, akiket idén a nemzetközi versenyeken érdemes elindítani.

Az idei indulószámnak köszönhetően sok, általában 8-as, de volt olyan súlycsoport, ahol 16-os tábláról in...

Bővebben..

Elszaszer Dávid és Laszák Zoltán ismét győzelemmel kezdett

20160214_214418

Európa Kupa – Horvátország/Karlovac

Február 13-15 között rendezték Európa idei első nagy versenyét, ahol 75 klub, 1500 versenyzője indult. Az egyre népszerűbb nagy létszámú viadalon hat versenyzőnk mérte össze felkészültségét, ahol 2 két bronzérmet és 1 ezüstérmet szereztek utánpótlás korú versenyzőink és ez jó évkezdésnek számít.

Érmesek: Soós Marianna bronz és ezüstérem, Adler Viktória bronzérem

Felnőtt válogatottjaink közül Elszaszer Dávid ismét parádés magabiztos győzelmekkel most a ring sport low-kick szabályrendszerét nyerte 71 kg súlycsoportban, míg Laszák Zoltán 75 kg K1 szabályrendszerben állt fel a dobogó tetejére és az aranyérem mellett megkapta a felnőtt K1-es harcosoknak kijáró különdíjat is.

Szép kezdé...

Bővebben..

Szigetszentmiklós Kick-Box Farsang Kupa

DSC_9075

Szigetszentmiklós Kick-Box Farsang Kupa

Hagyományos évindító versenyünk idén is az kezdő versenyzők bemutatkozásának nagy eseménye volt.  Hat sportegyesület utánpótlás versenyzői mini viadalán nagy motiváció és jó hangulat mellett viszonylag sok színvonalas mérkőzést láthatott a sportolókkal érkező hozzátartozók.

Kick-box versenyzők mellett ismét sikerült Tae-kwon-do és Kempo stílus harcosait vendégül látni, amit fontosnak tartjuk azért, hogy más küzdősport kiválóságaival is össze tudjuk mérni tudásunkat.

A klubunk lett a legeredményesebb csapat, a versenyzők által elnyert 13 aranyérem, 5 ezüstérem és 3 bronzérem azt jelenti, hogy erős utánpótlással rendelkezünk.

Köszönjük a rendezésben segédkező szülők munkáját, valamint OBO ...

Bővebben..

Erdei Zsolt Boksz világbajnok és az M4 Sport TV látogatott klubunkba!

Bővebben..

Nemzetközi SAVATE (francia boksz) versenyen voltunk

DSC_7939

A Magyar Savate Szövetség meghívására részt vettünk a IV. Savate Budapest Open versenyen.

Az év első versenyére az alapozás időszakában került sor, de régóta bevált módszerünk az, hogy edzésprogramtól függetlenül, ebben az időszakban is versenyeken részt annak érdekében, hogy állandó készenléti állapotban legyünk. Ennek fő oka az, hogy több versenyzőnk olyan szakmai szinten van, hogy bármelyik pillanatban jöhet profi versenyre való meghívás.

Az öt országból közel 100 versenyzőnek félerős light és a Savate szabályok teljes erejű versenyszabályában rendezett versenyt két ringben rendezték...

Bővebben..